lørdag den 11. juni 2011

Marcipankage

Marcipankagen blev jeg præsenteret for
på et kage kursus.
Den er super god til at lave lysebunde til
en kage med fyld.


300 g mel
4 æg
300 g sukker
2 dl kærnemælk
2 tsk. natron
1 tsk. Vanillie sukker
200 g marcipan i tern

Ingredienserne blandes med undtagelse af marcipan tern
som først vendes i til sidst.

Passer til en bradepande i 20 x 20 cm hæver godt.

Bages ved 200 gr. i 60 - 75 minutter



5 kommentarer:

  1. Hvis jeg laver denne opskrift og hælder i en bradepande på 20x20 cm, vil den så hæve op så der er til 3 bunde, eller er det blot én bund?

    SvarSlet
  2. Hej, jeg vil tro der er til 2 bunde i en portion. Mange hilsner Anette

    SvarSlet
  3. Har du prøvet at lave dem enkeltvis? Hvor længe skal de så have i ovnen?

    SvarSlet
  4. Nej, jeg har ikke prøvet at bage den enkelt vis, så du må prøve dig lidt frem

    SvarSlet