Marcipankagen blev jeg præsenteret for
på et kage kursus.
Den er super god til at lave lysebunde til
en kage med fyld.
300 g mel
4 æg
300 g sukker
2 dl kærnemælk
2 tsk. natron
1 tsk. Vanillie sukker
200 g marcipan i tern
Ingredienserne blandes med undtagelse af marcipan tern
som først vendes i til sidst.
Passer til en bradepande i 20 x 20 cm hæver godt.
Bages ved 200 gr. i 60 - 75 minutter
Hvis jeg laver denne opskrift og hælder i en bradepande på 20x20 cm, vil den så hæve op så der er til 3 bunde, eller er det blot én bund?
SvarSletHej, jeg vil tro der er til 2 bunde i en portion. Mange hilsner Anette
SvarSletTak skal du have :)
SvarSletHar du prøvet at lave dem enkeltvis? Hvor længe skal de så have i ovnen?
SvarSletNej, jeg har ikke prøvet at bage den enkelt vis, så du må prøve dig lidt frem
SvarSlet