lørdag den 30. juli 2011

Bryllupskage hvid, blå og guld

Bryllupskagen til Anne og Lars´bryllup
den 30. juli 2011 blev lidt af en udfordring i det varme og fugtige vejr.
Kagen ser glaseret ud pga. vejret
Og så er det min første bryllupskage.
( under billederne kan det ses hvor store mængder der er anvendt til kagen)

Kagen består af Brownies og Marcipankage
med fyld af hindbær mouse og mørk chokolade ganache.
Kagen skal bruges som dessert og derfor ønskede de
en tung kage selv om det er sommer.
Kagen er til 80 gæster, men efter dvs. guidelines fra formene
skulle er være til 100 mennesker.

Kagen er i 4 lag
Nederste lag er 35 cm i diameter
Miderste lag er 30 cm i diameter
Øverste lag er 25 cm i diameter
og til sidst det lille hjerte som Anne og Lars
ønsker at gennem et år i fryseren.




Der er anvendt følgende mængder til kagen

5 portioner Marcipan kage (bunde)
5 portioner Brownies (bunde)
3 portioner Hindbærmouse
2 portioner Mørk chokolade ganache (fyld)
2 portioner Hvid Chokolade ganache (opsmøring)
2 portioner smørcreme (til at kapsle hindbærmousen inde)
1/2 portion Royal icing (til fastsættelse af blomster)
Ca. 3 kg Fondant (til overtræk og blomster)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar