lørdag den 17. september 2011

Dr.Oetkers Honningkage

Jeg er ikke tilhængere af pulverkager,
men denne kage er super god selv om man
får lidt hjælp til krydderier og hævning.
Her er min variation af Dr. Oetkers Honningkage

Ingredienser:
100 g Flydende margarine
1 1/2 dl Sukker
1 dl Flydende honning
1 Æg
1 dl Kærnemælk
4 dl Hvedemel

Margarine, smør og honning varmes let.
Æg, kærnemælk og mel tilsættes.

Passer til en rund form på 20 cm
eller lav dobbel portion og brug en 30 cm rund form.

Bages ved 150 gr. i 1 time.




Skær kagen over så du får 2 bunde og smør et lag smørcreme i mellem.

Skal kagen ikke overtrækkes med fondant er det en
super ide at smøre et lag mørk chokolade på toppen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar