torsdag den 3. maj 2018

Citronfromage

Citronfromage er en fantastik og undervurdere 
fyld til kager
Det giver en dejlig friskhed og så er det
et godt minde fra min barndom

ca 1 1/2 del Citron saft (smag den til så den passer til dig )
revet citronskal af 3 øko citroner
1/2 liter Piskefløde
100 g sukker
7 æg
7 blad husblas

Pisk fløden til skum og sæt på køl
Pisk sukker og æg sammen til en luftig snaps
og vend citronskal i.
Varm citronsaften og smelt de udblødt husblas der i.
Tag en spsk. flødeskum og tilsæt citronsaften rør rundt
og tilsæt endnu en spsk. flødeskum og rør rundt
Nu vender du forsigt citronsaften i æggesnapsen
og når den er homogen vender du blandingen 
forsigtigt i flødeskummen.

Held  fromagen direkte på kagebunden eller sæt den på køl
og fordel på kagen senere når massen er blevet stiv


Ingen kommentarer:

Send en kommentar