En fantastik men tung kage, konfektagtig
som efter min mening ikke egner
sig til at komme i en fondant kage.
Da disse typer kager ofte bliver meget tunge i sig selv.
Men selvfølgelige skal man aldrig sige aldrig.
Man ved jo aldrig, hvad kage ønsket er :-)
Opskriften er fra http://www.scandinaviancakedecorators.com/forum/
Ingredienser:
250 g Flydende margarine
250 g Mørk chokolade
8 tsk. Pulver kaffe
180 ml vand
265 g Hvedemel
2 1/2 tsk. Bagepulver
3/4 tsk. Fint salt
60 g Kakao
1/2 tsk. Natron
550 g Sukker
4 æg
8 tsk. Rapsolie
125 ml Kærnemælk
Margarine, chokolade, vand og kaffe kommes i en gryde og smeltes ved lav varme.
De øvrige tørre ingredienser blandes og tilsættes det våde som til sidst røres sammen med
det varme.
Bages i en 30 cm rund form, som smøres godt.
Bages ved 160 gr. i ca. 1 time og 50 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar