Jeg har længe søgt en kage der kunne rumme en Champange mousse
og nu kom muligheden. Til gengæld har jeg også hørt at den
almindelige opskrift som flyver rundt i kage verden kan drille en del, og ikke alle
er lige vilde med smagen. Derfor besluttede jeg mig for
at lave en ny udgave af champange mousse.
100 g Jordbær frossende eller friske
1/2 dl Citronsaft
100 g sukker
100 g Græsk youghurt ( 2 eller 10 %)
2 dl. Asti, Verdi eller andet mousserende vin
1/2 liter Piskefløde
7 blad Husblads
Jordbær, citronsaft og sukker koges i gennem, til jordbærerne er
bløde og kan moses med skeen.
Herefter tilsættes den opblødte husblads som opløses i den varme
jordbær sirup. Si nu Jordbær sirupen og mos de sidste store stykker jordbær
gennem sien. Tilsæt nu den græske youghurt og rør indtil
blandingen er homogen.
Så er blandingen klar til at modtage den mousserende vin.
Vend forsigtig jordbær /champange massen i den piskede fløde
og sæt den nu på køl indtil moussen er stivnet.
En super lækker mousse som smager godt og ikke gav nogle problemer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar