Jeg er personligt ikke særlig vild med de forskellige typer smørcremer
man pynter cupcakes med.
Så jeg forsøgte mig ud at lave en flødebolle guf topping med en citron variation
til mine blåbær muffins som også har et strejf af
det syrlige.
2 bærgre past. æggehvider (80 g)
150 g sukker
1/2 dl vand
2 dråber citron olie
Pisk æggehviderne let til de begynder at tage form
til en skum.
Sukker og vand koges til massen er klar og tyk flydende
ca. 10 minutter.
Held nu den tykflydende sukkermasse i en tynd stråle
under piskning med elspisker i æggehviderne.
Massen bliver nu fin og blank.
Forsæt med at pisk ind til massen skifter
konsistens og bliver sej.
Man er ikke i tvivl når toppingen er klar.
Ca. 10 minutter med medium hastighed.
Dryp nu 2 dråber citron olie i massen og
pisken massen hurtigt igennem.
Jeg pyntede 15 muffin og havde en del topping tilbage
men havde heller ikke fyldt cupcaken som nogle ville
have gjort
Ingen kommentarer:
Send en kommentar