søndag den 3. marts 2013

DDV Chokolade cupcakes med vanille youghurt creme

 
Jeg er en af dem som er ramt af
for meget på sidebenene og derfor
må tage lidt afstand til de lidt federe udgaver af kager
som jeg normalt laver.
Og da det ikke skal være så surt er det faktisk muligt
at lave kagere som kan anvendes i følge
DDV (De Danske Vægtkonsulenter)
 
 
 
Opskriften på Chokolade cupcakes med vanille youghurt creme er
sammensat af flere forskellige DDV opskrifter.
 
Der bliver 8 cupcakes ud af opskriften
 
1 dåse henkogte pærer i egen juice
60 gram Mayonnaise let eller almindelig
60 gram skummemælkspulver
2 tsk. flydende sødemiddel
90 gram mel
3 tsk. Bagepulver
2 tsk. Vanillepulver
30 gram Cacao
10 dråber orange olie (kan undlades)
1/2 tsk. Kanel
1/2 tsk. Kardemomme
 
Blend pærerne til mos og bland de øvrige ingredienser sammen.
fordel dejen i 8 muffinforme og bag dem i et muffinjern i 12 minutter
eller i ovnen ved 175 gr. i 12-15 minutter.
 
Vanille yoghurt creme
 
250 gr. Græsk youghurt 2 % eller 7 %
En lille sjat af juice fra pærer dåsen
1 blad husblads
1 knsp Vanille pulver
Flydende sødemiddel efter smag.
 
Udblød husbladsen i koldt vand, varm juicen i en gryde og tilsæt
den udblødte husblads i den varme juice.
Tilsæt youghurten og vanillien til juice.
Blad til massen er homogen og sæt massen på køl
med film til at dække overfladen af massen.
 
Når massen er kold kan den sprøjtes med en sprøjtepose
oven på cupcakes.
 
Pynt med f.eks jordbær og guld støv
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar