4 store æg eller 6 små æg
1000 g Mascarpone
200 g sukker
3-4 spsk. kold stærk kaffe
1/2-1 dl varm kaffe
3-4 spsk. Grand Marnier
6 blade husblas
Lig husblas i koldt vand
Del æg i hvider og blommer.
Æggehvider piskes stive.
Sukker og æggeblommer piskes luftige, så sukkeret ikke knaser mere.
Pisk Mascarponen sammen med sukker og æggeblommerne.
Smag til med kaffe og Grand Marnier (spar lidt på kaffen)
Vend nu de stive æggehvider i mascarpone cremen.
Lav en lille kop varm kaffe. ca 1/2 - 1 dl .
Vrid vandet af husblasen.
Smelt nu husblas i den varme kaffe.
Når husblas er smeltet tages en lille spsk. af cremen og røres i kaffen
og herefter endnu en skefuld. Nu er husblas klar til at blive rørt i cremen.
Sæt cremen på køl minimum 4 timer før brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar