Citronfromage er en fantastik og undervurdere
fyld til kager
Det giver en dejlig friskhed og så er det
et godt minde fra min barndom
ca 1 1/2 del Citron saft (smag den til så den passer til dig )
revet citronskal af 3 øko citroner
1/2 liter Piskefløde
100 g sukker
7 æg
7 blad husblas
Pisk fløden til skum og sæt på køl
Pisk sukker og æg sammen til en luftig snaps
og vend citronskal i.
Varm citronsaften og smelt de udblødt husblas der i.
Tag en spsk. flødeskum og tilsæt citronsaften rør rundt
og tilsæt endnu en spsk. flødeskum og rør rundt
Nu vender du forsigt citronsaften i æggesnapsen
og når den er homogen vender du blandingen
forsigtigt i flødeskummen.
Held fromagen direkte på kagebunden eller sæt den på køl
og fordel på kagen senere når massen er blevet stiv
Ingen kommentarer:
Send en kommentar