tirsdag den 8. november 2011

Palmin smørcreme (PSC)

Palmin smørcreme (PSC)

75 g Smør
75 g Palmin
300 g Flormelis
2 tsk. Vanilleessens
2-4 spsk. vand

Palmin smeltes langsomt i en kasserolle eller i mikrovnen ved svag varme og røres herefter sammen med det bløde smør. Flormelis og vaniljeessens kommes i og piskes godt, tilsæt en spsk vand ad gangen, til det har en passende blød konsistens.

2 kommentarer:

  1. Hej

    Jeg har et problem som du måske kan hjælpe mig med.

    Når jeg gerne vil farve cremen bruger jeg pastafarve (fra kop og kande), men hvis jeg ikke er hurtig med at sprøjte det ud begynder det ligesom at skille, (det kan dog rører op igen). Har du nogle forslag til hvordan jeg løser dette problem?

    Mvh Brit

    SvarSlet
  2. Hej Brit, først vil jeg lige sige at jeg aldrig faver Palmin smørcreme, så jeg har ingen erfaring med dit problem. Jeg tænker hvad du mon bruger det til, da det lyn hurtigt bliver stift? Jeg bruger kun palmin smørecreme til opsmøring og ikke til dekoration. Men hvis jeg skulle komme med et bud på hvorfor den skiller farven fra, vil jeg tro at cremen er for varme når du tilsætter faven og når så cremen køler ned, skiller farven sig fra cremen. Jeg ville vente med at tilsætte farven til cremen er stuetemperatur. Det er kun en ide for jeg har som skrevet ingen erfaring med farvning af denne creme. Skriv gerne igen, hvis du løser gåden, hvem ved hvornår man for brug for at farve den. Mange hilsner Anette

    SvarSlet