fredag den 26. april 2013

Brøndby kage

 
Thomas er vild med fodboldt og ikke
mindst Brøndby
Derfor var der helle ikke tvivl om at
kagen skulle være en Brøndby kage
til konfirmationen.
De fleste kager med Brøndby tema,
er dog ofte meget flade og derfor
besluttede jeg at lave en 3D brønd
for at få højde på kagen.
 
Chokoladekage, makronkage,
fyldt med skildpadde creme og hindbærmousse
40 personer
 
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

  1. Virkelig fin kage. Hvordan bar du dig ad med at lave brønden? Vil utrolig gerne lave en kage lignende til min far :)

    SvarSlet
  2. Tak for de pæne ord. Brønden er lavet af en lille rund kage overtrukket med fondant præget med murstensmønster. "hanken" på brønden er lavet af 3 runde pølser som er snoet ind i hinanden og i hver ende er der stukket spagetti, herefter er den lagt til tørre i den korrekte facon. Lad den gerne tørre en uges tid så du er sikker på den ikke klapper sammen når den stikkes i den lille runde kage. Håber du forstår det ellers er du velkommen til at skrive igen. Godt nytår. Mange hilsner Anette

    SvarSlet
  3. Mange tak for hurtig tilbagemelding. Det er dog til min fars fødselsdag nytårsaften, så det når jeg vist ikke at kunne tørre så lang tid. Må prøve mig ad med noget andet. Godt nytår til dig også.

    SvarSlet