onsdag den 12. december 2018

Appelsin mousse

Lækker appelsin mousse
som passer perfekt til krydderkage bunde
i forbindelse med jul

4 saft af appelsinerne
2 saft af 2  små citroner 
Ialt ca. 3 dl citrussaft
100 g flormelis
4 blad husblads
500 ml Piskefløde

Læg husblad i koldtvand
Pres appelsiner og citroner. Si saften fra 
frugtkød og kerner.
Tilsæt flormelis
Pisk fløden til en let skum
Varm saften og når den er godt varm
vrides husblads fri for vand
og røres i den varme saft.
Tilsæt lidt flødeskum til saften af flere omgange.
Til sidst vendes saften forsigtigt i resten af piskefløden.

Fordel den flydende mousse direkte i en mousseform 
med bunde og sæt det hele på køl i minimum 8 timer.
Eller sæt den flydende mousse på køl og fordel 
moussen på kagen dagen efter når den har sat sig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar