tirsdag den 11. december 2018

Lækker blød og velsmagende Krydderikage

Ingredienser

1 portion rækker til 2 bunde i 25 cm rund form

1 spsk. vanille sukker
250 g smør (stuetemperatur)
250 g Brun Farin
3 æg størrelse L
300 g Hvedemel
3 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt Allehånde
1 tsk. stødt Ingefær
1 tsk. stødt nelliker
1/2 tsk. fint salt
2 tsk. Bagepulver
1 dl piskeføde
1 dl vand
Revet citronskal fra 1 citron

Vanille sukker, brun farin og smør røres sammen i røremaskinen.
Tilsæt  nu et æg ad gange mens rørmaskinen køre.
Bland alle de tørre ting i en skål 
Tilsæt nu den tørreblanding stille og roligt mens røremaskinen køre.
Revet citronskal  tilsættes og til sidst piskefløde og vand tilsættes i en fin
stråle under omrøring. Rør kun til massen er homogen.

1 bund bages ved 170 gr. i 18-20 minutter


Ingen kommentarer:

Send en kommentar