Blåbær marmelade
200 g friske eller frosene blåbær
100 g sukker
1/2 del citronsaft
1 tsk. vanillesukker
Koges sammen i ca. 15 min og blendes kort
sættes derefter på køl i nogle timer eller natten over.
Hvid chokolade creme
1/2 liter piskefløde
4 blade husblads
150 g Hvid chokolade
Hak chokoladen og varm piskefløden op til
kogepunktet.Tilsæt den opblødte husblads til den
kogepunktet.Tilsæt den opblødte husblads til den
varme piskefløde og rør det homogent.
Held nu fløden over den hakkede chokolade.
Og rør indtil chokoladen er smeltet.
Dæk skålen med film hent ned til massen.
Sæt blandingen i køleskabet og lad det stå til
Sæt blandingen i køleskabet og lad det stå til
det er gennem koldt eller gerne natten over.
Pisk nu den hvide chokolade creme med en elpisker
indtil den stivner og danner en dejlig creme.
Vend nu blåbær marmeladen i forsigtigt i den hvide creme
Cremen er nu klar til brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar