1 stor dåse fed kokosmælk (kun kokoscremen)
100 g Kokosmel
3 spsk sukker
1 spsk kokosolie
100 g mælkechokolade (laktosefri)
500 ml Laktosefri piskefløde
1 blad husblas
Kokosmasse
Sæt dåsen med kokosmælk på køl et par timer
Tag nu den fede kokoscreme (kun den faste del) fra dåsen
og put det i en gryde sammen med kokosolien og sukker.
Smelt nu massen. Når det er helt flydende tilsættes kokosmel
rør til massen er homogen og sæt massen på køl nogle timer gerne natten over.
Creme
Hak chokoladen og tag kokosmassen og del det i mindre stykker.
Varm nu piskefløden op til kogepunktet tag gryden af varmen, smelt den opbløde husblas
i den varme fløde.
Held nu den varme fløde over chokoladen og kokosmassen og
rør indtil blandingen er homogen.
Sæt blandingen på køl og lad den stå minimum 8 timer
inden cremen piskes op med en elpisker
Cremen er nu klar til brug
Ingen kommentarer:
Send en kommentar